‘Fifty Shades Darker’-skuespillere får mundkurv på: Må ikke tale frækt om filmen

‘Fifty Shades Darker’-skuespillere får mundkurv på: Må ikke tale frækt om filmen

Selvom man skulle tro, at ‘Fifty Shades Darker’ netop skal sælges på sex, så har Universal tilsyneladende helt andre planer. Filmens hovedroller Jamie Dornan og Dakota Johnson og det øvrige cast har nemlig fået besked på ikke at tale om filmens erotiske tematikker, når de laver presse for den.

Ifølge Page Six har Universal bedt skuespillerne om ikke at »lave seksuelle eller grafiske referencer« i interviews – heller ikke som slet skjulte referencer. I stedet skal filmen ifølge Page Sixs kilder sælges på sin romantik, fordi det i bund og grund er en kærlighedshistorie.

Det bekræfter Marcia Gay Harden, der spiller Christian Greys mor, delvist i et interview med The Sun, hvor hun blandt andet siger, at hun blev bedt om at slette en række lumre tweets. Her adresserede hun Christian-karakteren med billeder af og referencer til sexlegetøj.

»Jeg sendte et billede af et sexlegetøj, og var sådan: “Kære Christian, tusind tak for det skønne smykke under juletræet. Måske var det ikke til mig?”«, sagde hun blandt andet.

Efter sigende skulle ‘Fifty Shades Darker’ dog være væsentligt mere pikant end sin forgænger med 15 minutters erotiske scener inklusiv to bondagescener.

Læs også: Ny trailer til ‘Fifty Shades Darker’ slipper Mr. Greys dæmoner fri

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement