Lille dansk zombieanimationsfilm er blevet et internethit – se den her

Tidligere i februar anmeldte vi de nye afgangsfilm fra The Animations Workshop i Viborg.

Én film fik fem stjerner: ‘Less Than Human’ om en sensationsjagende journalist, der opsøger de zombier, der godt nok er blevet kureret for deres appetit på menneskekød, men som alligevel lever afsondret fra resten af samfundet.

»Forestil dig ’District 9’ som absurd dramakomedie og med zombier i stedet for rumvæsener«, som vores anmelder skrev.

Det er fuldt ud fortjent, at ‘Less Than Human’ lige nu gør en flot figur internationalt. Den er i skrivende stund blevet set 85.000 gange på Youtube, siden den blev uploadet for to dage siden, og tallet er i eksplosiv vækst.

Filmen, som er instrueret af Steffen Bang Lindholm, bliver også rost på udenlandske sites og message boards som Reddit, Digg, 9gag, Laughing Squid og Stash, og den rammer da også lige ned i de aktuelle diskussioner om, hvad mennesker er værd: Flygtninge, minoritetsgrupper, illegale mexicanske immigranter i USA mv.

Men derudover er det også bare en sjov, sød og øm lille historie med det måske bedste zombie-vennepar i historien. Slutningen er rørende.

Læs også: Anmeldelse af afgangsfilmene fra The Animation Workshop