Mystisk video teaser for kommende Stephen King-serie af J.J. Abrams

Sidste år havde Hulu premiere på serien ‘11.22.63’, der havde James Franco i hovedrollen og byggede på et forlæg af Stephen King.

Og nu fortsætter Hulu og King samarbejdet med en serie, der lyder temmelig interessant på papiret – og ud fra den første, meget mystificerende teaser, der har ramt nettet sammen med nedenstående, lige så kryptiske tweet fra J.J. Abrams (‘Lost’, ‘Star Wars: The Force Awakens’), som står bag serien. Abrams er en mester i at pirre nysgerrigheden, som han har vist med eksempelvis ‘Cloverfield’-filmene.

Den kommende serie hedder ‘Castle Rock’, som er navnet på et fiktivt sted i Maine, som King bruger i adskillige af sine historier. Teaseren antyder da også, at den kommende serie forbinder flere af Kings værker, for der er referencer til alt fra Jack Torrance og Pennywise til Shawshank State Prison.

Det skal blive spændende at finde ud af, hvordan det hele hænger sammen.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.