Soundvenue Forpremiere: Se ’T2: Trainspotting’ ved den første visning i Danmark

Soundvenue Forpremiere: Se ’T2: Trainspotting’ ved den første visning i Danmark

I 1996 fik en film premiere, der kom til at definere en hel generation. En film, der overvandt publikum med en rasende energi og eksistentielle undertoner – og chokerede med sin skildring af en beskidt, heroininficeret underklasse i Edinburgh, inklusive et vanvittigt dyk ned i byens klammeste toilet.

Danny Boyles ’Trainspotting’ står i dag som en nyklassiker, og det er med ikke så få forventninger, at den gamle gruppe nu samles igen 20 år efter.

’T2: Trainspotting’ byder på et gensyn med Spud, Sick Boy, Tommy og ikke mindst Renton (Ewan McGregor), der i den første film prøvede at slippe ud af stofmisbrug såvel som dårlige bekendtskaber.

Nu vender han, ramt af en midtvejskrise, tilbage for at klinke skårene, og det slipper filmen flot fra, mener Englands førende avis The Guardian, der giver fire ud af fem stjerner, kalder filmen »en pulserende og velkommen genforening« og fremhæver, hvordan den elegant refererer til den første films ikoniske scener.

Vi er stolte af i samarbejde med Grand Teatret og UIP at invitere til landets første visning af ’T2: Trainspotting’, der først får ordinær dansk premiere i marts.

Køb billet HER.

’T2: Trainspotting’
Grand Teatret
Mandag den 20. februar kl. 21.30.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af