‘Tomb Raider’-reboot: Se de første billeder af Alicia Vikander som Lara Croft

‘Tomb Raider’-reboot: Se de første billeder af Alicia Vikander som Lara Croft

Svenske Alicia Vikander tog sidste år en Oscar med hjem for rollen som Gerda Wegener i ‘The Danish Girl’ og brillerede som robot i ‘Ex Machina’, men i det mere kommercielle filmlandskab skal den 28-årige skuespillerinde stadig bevise sit værd som andet end lækkert blikfang i ‘The Man From U.N.C.L.E’ eller CIA-leder i ‘Bourne’-franchisens nyeste skud på stammen.

Men måske går Vikander hen og bliver en decideret franchise-helt til marts næste år, når hun træder i Angelina Jolies fodspor og indtager rollen som ‘Tomb Raider’s Lara Croft. Norske Roar Uthaug Hollywood-debuterer med filmrebootet af ‘Tomb Raider’, hvis produktion allerede er i fulde omdrejninger. Og nu er der dukket billeder op af den spændstige arkæolog i Vikanders skikkelse.

På location i Cape Town skal Vikander øjensynligt løbe, svinge, kravle og klatre sig gennem filmen, der skal bringe Laura Croft helt tilbage til rødderne. Hun er på mission for at finde ud af, om hendes far er død eller i live, hvilket bringer hende ud på en stærkt emotionel rejse. Og rimelig action-pakket, må man formode.

‘Tomb Raider’ får amerikansk biografpremiere 16. marts 2018.

Læs også: Interview med Alicia Vikander – balletdanseren, der blev superstjerne

Annonce