Tv-serie om Trump er undervejs – »det hotteste manuskript i Hollywood«

Tv-serie om Trump er undervejs – »det hotteste manuskript i Hollywood«

Nogle vil mene, at det er alt for tidligt med en serie, der går bagom Donald Trumps valgkamp. Ikke desto mindre er den nu på vej.

‘Trump: It Happened Here’ bliver en otte-ti afsnit lang dramaserie skrevet af den politiske journalist Scott Conroy, der var hjernen bag den politiske komedie ’Embeds’.

Deadline.com har fået fingrene i manuskriptet for de to første afsnit og beretter, at det starter med opfindelsen af ‘The Apprentice’, der gjorde Trump til et tv-fænomen. Serien kommer også omkring Præsident Obamas latterliggørelse af Trumps forsøg på at betvivle hans statsborgerskab, en hændelse, som mange mener fik Trump til at stille op som præsident af ren og skær vrede.

Og så er der masser af slibrige scener fra præsidentvalgkampens indledende faser, hvor Trump jorder de andre republikanske præsidenter. Også den kontroversielle rådgiver Steve Bannon spiller en vigtig rolle.

Ifølge Deadline er manuskriptet »den hotteste manuskript« i Hollywood lige nu, men hvor og hvordan den ender, vides endnu ikke. Heller ikke hvem der skal spille Trump – men hey, Johnny Depp har jo gjort det før.

Læs også: John Oliver er tilbage – og dedikerer sig til Trumps løgne, måske for sidste gang