Alec Baldwin overvejer at pensionere sin Trump-imitation

Alec Baldwin overvejer at pensionere sin Trump-imitation

‘Saturday Night Live’ har fået sin anden (tredje, fjerde, femte?) ungdom med Donald Trumps valgkamp og indtog i Det Hvide Hus. Alec Baldwin som præsidenten og Melissa McCarthy som hans talsmand er gået over i den populærkulturelle ikonografi, forstærket af at Trump selv er blevet barnligt fornærmet over grinagtighederne.

Men nu kan det snart være slut med Baldwin med trutmund og dørmåttehår.

»Sætter man hans politik, som man kan hade, til side, troede jeg, at han ville have slappet af. Ondskabsfuldheden i dette hvide hus gør folk urolige… Det er derfor, jeg ikke kommer til at lave imitationen så meget længere – jeg ved ikke, hvor meget mere folk kan tage«, siger skuespilleren i et interview med Extra, hvor han også forholder sig til Trumps Twitter-angreb på ‘SNL’:

»Trump mangler i overvældende grad nogen form for sportsånd, han bliver ved med at være bitter og vred, og man har bare lyst til at kigge på ham og sige: ‘Du vandt!’«.

Det vil være et hårdt slag for os alle at undvære Baldwin som Trump, men i særdeleshed for ‘SNL’, der vil skulle tænke kreativt for at erstatte stjernen. Og hvem tør træde i hans sko?

Læs også: Melissa McCarthy er genial som Trumps talsmand i ‘SNL’-sketch

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af