Oplev Andy Serkins Oscar-værdige præstation i 'Abernes planet: Opgøret'

Brie Larson slår sin Casey Affleck-protest under Oscar fast i nyt interview

Brie Larson slår sin Casey Affleck-protest under Oscar fast i nyt interview
Brie Larson klar til at uddele prisen for bedste mandlige hovedrolle til Casey Affleck.
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Det gik ikke internettets næser forbi, at Brie Larson undlod at klappe af Casey Affleck, da han vandt en Oscar for bedste mandlige hovedrolle – en pris, Larson som sidste års vinder af den kvindelige pendant overrakte.

Efter kidnapningsdramaet ‘Room’ er Larson blevet aktiv i kampen mod mishandling af kvinder, mens Affleck af to kvinder er blevet anklaget for sexchikane i forbindelse med arbejdet på filmen ‘I’m Still Here’ fra 2010.

Selvfølgelig kunne der være en mulighed for, at Larsons uaktive hænder ikke var en bevidst handling. Men det er skuespilleren nu kommet så tæt på at afkræfte, som man kan komme uden at sige det direkte.

»Jeg tror, at hvad end det var, jeg gjorde på scenen, ligesom talte for sig selv«, siger hun i et interview med Vanity Fair uden dog at have lyst til at gå nærmere i detaljer. »Jeg har sagt alt, jeg behøver at sige om det emne«.

Casey Affleck har tidligere afvist anklagerne, mens han efter Oscar-showet har kommenteret på sagen uden dog at gå specifikt ind i den.

Brie Larson er lige nu aktuel i ‘Kong: Skull Island’ og desuden snart aktuel i Ben Wheatleys skydedrama ‘Free Fire’, der får dansk premiere 31. marts.

Læs også: ‘Manchester by the Sea’-instruktør forsvarer Casey Affleck med indlæg i lille universitetsavis