Casey Affleck leger lagenspøgelse i første trailer til Sundance-hittet ‘A Ghost Story’

Ifølge flere internationale anmeldere var David Lowerys ‘A Ghost Story’ et særligt højdepunkt på dette års Sundance Film Festival. Filmen, der følger et spøgelses besættelse af det hjem, han efterlod, vækkede også stor begejstring hos denne udsendte, og nu er der endelig mulighed for at få et glimt af spøgelseshistorien med en første trailer.

M og C, spillet af Rooney Mara og Casey Affleck, har just startet tilværelsen i et nyt hus, da ulykken rammer. C dør pludseligt, men vender tilbage til deres fælles hjem som spøgelse. Klædt fra top til tå i et hvidt lagen og med to kighuller våger han over det liv, han forlod, og en lille perle af en fortælling udfolder sig.

Den amerikanske instruktør David Lowery instruerede filmen kort efter at have afsluttet den ambitiøse Disney-reboot ‘Pete’s Dragon’. ‘A Ghost Story’ er utvivlsomt et højdepunkt i hans instruktørkarriere, der også tæller film som ‘St. Nick’ og ‘Ain’t Them Bodies Saint’, der i øvrigt også havde Mara og Affleck på rollelisten.

‘A Ghost Story’ står endnu ikke over for dansk biografdistribution, men finder forhåbentlig sin vej til vores lille andedam – det fortjener den.

Læs mere: De bedste film vi så på årets Sundance Film Festival – fra Instagram-stalker til hiphopdrømme og homoerotisk vidunder

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.