Colin Farrell i kikkerten til Tim Burtons live-action-udgave af ‘Dumbo’

Colin Farrell i kikkerten til Tim Burtons live-action-udgave af ‘Dumbo’

Live-action-versionerne af Disneys tegnefilmsklassikere, som for tiden skyller ind over os, har ikke haft svært ved at tiltrække branchens stjerner. For tiden fortryller Emma Watson i rollen som Belle i ‘Beauty and the Beast’, og nu tyder alt på, at også Tim Burtons kommende version af ‘Dumbo’ får en topskuespiller på rollelisten.

Deadline fortæller nemlig, at Colin Farrell, som vi senest så i det surrealistiske datingdrama ‘The Lobster’, er tæt på at blive castet i Burtons film. Han vil skulle spille rollen som en enkemand i et univers befolket af gode og onde cirkusfolk; heriblandt Eva Green i rollen som den franske trapezartist Colette og Danny DeVito som cirkusdirektøren Medici, hvis cirkus trues af den magtfulde cirkusskurk Vandemere.

Tilbage står så spørgsmålet, hvem eller hvad der skal personificere filmens hovedkarakter, elefantungen med de overdimensionerede ører. Med altid fantasifulde Burton i instruktørstolen og ‘Transformers’-forfatteren Ehren Kruger tilknyttet som manuskriptforfatter kan resultatet kun blive interessant – måske med lidt mere kant end de foregående live-action-eventyr?

Læs også: ‘The Lobster’-instruktør og Colin Farrell genforenes i ny tv-serie om politisk skandale

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Advertisement