Den dyreste dødsscene i ‘Game of Thrones’ er ret overraskende fri for drager og knuste kranier

Den dyreste dødsscene i ‘Game of Thrones’ er ret overraskende fri for drager og knuste kranier

Spoilers for tidligere ‘Game of Thrones’-sæsoner

Prince Oberyn? Død ved Wildfire? Røde bryllupper? Nix, når det kommer til død er Ser Meryn Trant overraskende nok den dyreste herre i Westeros.

SXSW brummer af ‘Game of Thrones’-buzz i år, hvor der bliver løftet lidt – meget lidt – af sløret for den kommende syvende og andensidste sæson. Noget af det seriens skabere, David Benioff og D.B. Weiss, har været inde på, er blandt andet at de i de to sidste sæsoner satser endnu mere på kvalitet fremfor kvantitet, så der er kun 13 afsnit tilbage. I alt. Det hænger sammen med, at det er hundedyrt at lave ‘Game of Thrones’, så ræsonnementet har været at maksimere budgettet til hvert afsnit til al den forestående action.

Skejserne går blandt andet til at lave hovedproteser, der skal knuses, dunke med teaterblod og dyre CGI-effekter af drageild osv. Derfor er det lidt overraskende scenen i slutningen af sæson fem, hvor Arya streger Ser Meryn Trant – det dumme svin – fra sin liste ved at dolke hans øjne ud og lave ham til mennesketartar.

Ifølge David Benioff var scenen dyr fordi »hun kunne jo ikke prikke hans øjne ud i virkeligheden«. Så det har enten været en bekostelig affære i sminken eller i efterbehandlingen.

Gense hele den ubehagelige scene her:

Læs også: Maisie Williams’ idolisering af Ed Sheeran sikrer ham en cameo i ‘Game of Thrones’