Den ventede serie ‘The Handmaid’s Tale’ med Elisabeth Moss får endelig sin første trailer

Den længe ventede serie ‘The Handmaid’s Tale’ har endelig fået en trailer i fuld længde, som afslører et brutalt samfund på randen til opløsning. Serien var blandt de 20 tv-serier, vi så mest frem til i 2017, og er baseret på Margaret Atwood anmelderroste roman af samme navn. 

Afsættet er et patriarkalsk regime på sammenbruddets rand. En gruppe kvinder bliver kidnappet til at leve som konkubiner for at forsøge at opretholde jordens befolkningstal. De skal tjene de højtstående mænd og producere børn for deres infertile koner.

Hovedrollen Offred spilles af Elisabeth Moss (‘Mad Men’, ‘Top of the Lake’), mens Joseph Fiennes spiller en autoritær kaptajn. Derudover møder vi blandt andre Samira Wiley (‘Orange Is The New Black’), Alexis Bledel (‘Gilmore Girls’) og Ann Dowd fra ‘The Leftovers’.

‘The Handmaid’s Tale’ får premiere på Hulu den 26. april, men skulle gerne ramme Netflix senere.

Læs også: De 20 bedste HBO-serier nogensinde – drama

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.