Det første klip fra ‘Skam’ sæson 4 har ramt nettet – ad alternative veje

Det er efterhånden noget tid siden, at P3’s Håkon Moslet forsikrede, at ‘Skam’ sæson 4 ville få premiere til foråret. Nu har de første forårsdage passeret, men der er stadig intet nyt om, hvornår den norske ungdomssensation vender tilbage – eller hvem hovedpersonen bliver.

Men nu har de første billeder fra sæsonen set dagens lys og kan måske holde spændingen en smule i skak.

Billederne er dog langt fra officielle. Norske Dagbladet har paparazziet sig til dette klip, hvor Vilde modtager en ballonbuket af en drengegruppe omgivet af sine jenter. Disse scener, optaget på togstationen Hasle i Oslo, bekræfter, at optagelserne er i fuld gang, men dog ikke, hvem fjerde sæsons hovedperson bliver.

Det er selvfølgelig nærliggende at gætte på, at Vilde er i centrum ud fra klippet, men det er nu alligevel en forhastet konklusion. Er man konspiratorisk anlagt, kan man endda spekulere i, om holdet bag ‘Skam’ har tilladt leaket for at mislede gætterierne på hovedpersonen. Men så er sølvpapirshatten altså også godt skruet ned om ørerne.

Se klippet oven for – og billederne på Dagbladets hjemmeside.

Læs mere: Hovedperson i ’Skam’ sæson 4: Fra favoritten til sparevalget og det forfængelige håb