Agentfilm med overskud – se 'Kingsman: The Golden Circle' på C More her

En ihærdig amatørklipper har sammenkogt ‘Breaking Bad’ til to timers ren, blå meth

Det er et allerhelvedes arbejde at lave for et produkt, der giv med høj sandsynlighed bliver fjernet fra internettets overflade, men hatten af for den tilsyneladende franske entusiast, der har taget samfulde syv ‘Breaking Bad’-sæsoner og omsat dem til en to timer lang film.

Enhver, der har set serien, ved, at det næsten må have været en umulig opgave, men ikke desto mindre fanger filmen langt henad vejen stilen og stemningen fra Vince Gilligans mesterværk på trods af, det hele går lidt stærkt. En del af de mest hæsblæsende øjeblikke er ikke med af den grund, at de ikke passer ind i det filmiske format.

Noget af det geniale ved ‘Breaking Bad’ er den troværdige karakterudvikling fra kræftramt kemilærer til kæmpe narko-kingpin og det får du ikke den fulde effekt af i filmen. Men hvis du er typen, der ikke har tid til serier (du bør dog tage dig tid til ‘Breaking Bad’) eller du bare har brug for at genopfriske de grove træk fra handlingen, så er ‘Breaking Bad – The Movie’ en ganske velsmagende klump meth.

Læs også: Netflix pusher ambitiøs fanteori: ‘Breaking Bad’ er en prequel til ‘The Walking Dead’

Advertisement