Hypet lesbisk film er udelukkende skabt af kvinder – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tidligere i år indførte IMDb et nyt rating-system for film, der har specielt fokus på kvinder: ‘F for Female’. For at modtage en ‘F for Female’-score skal filmen enten være skrevet og/eller instrueret af en kvinde eller besidde et bærende kvindeligt cast. Jo flere kvinder der er inde over filmen, jo flere f’er får den.

Sidste års Toronto Film Festival-favorit, ‘Below Her Mouth’, har netop modtaget en sjælden ‘Triple F’, da den udelukkende har kvinder bag kameraet. Instruktøren April Mullen har udtalt, at det var et bevidst valg, da det ville få de to kvindelige hovedroller til at føle sig trygge og dermed spille mere ærligt og sårbart.

For ud over at have et hold af kvinder bag sig handler filmen også om kvinder. I fokus er den succesfulde moderedaktør Jasmine (Natalie Krill), der skal forloves med Rile (Sebastian Pigott), men tilfældigvis møder den smukke og selvstændige Dallas, spillet af den androgyne model Erika Linder. De indgår i en intim affære, som er ved at koste Jasmine sin forlovede, og som splitter hendes forståelse for sin egen identitet og seksualitet.

Andre film, der har opnået ‘Triple F’-scoren, er Andrea Arnolds ‘American Honey’ og Tate Taylors ‘The Girl on the Train’.

Det er endnu uvist, om ‘Below Her Mouth’ får biografpremiere i Danmark.

Læs også: De mest skelsættende LGBTQ-film fra de sidste ti år

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af