Komediehittet ‘Fleabag’ får en sæson mere – se første sæson hellere før end siden

Komediehittet ‘Fleabag’ får en sæson mere – se første sæson hellere før end siden

Den forvirrede, selvironiske og selvdestruktive Fleabag vender tilbage næste år med anden sæson.

Phoebe Waller-Bridge kan nu bekræfte, at serien i november vil starte optagelserne til fortsættelsen på serien, som herhjemme kan ses på Amazon Prime. Waller-Bridge har selv skrevet og instrueret serien, og hun spiller selv kvinden, der har svært ved at finde sig til rette i sit liv efter sin gode venindes død.

Første sæson er blevet budt velkommen med enorme mængder af ros – og endte på en tredjeplads på vores liste over sidste års bedste serier.

Waller-Bridge har udtalte i efteråret til Vice, at hun var nervøs for at skulle starte på en ny sæson: »Jeg har den der følelse af ’åh, hurtig, hurtig, det virkede, så bare skriv noget fucking mere’. Men den er meget speciel og personlig for mig, så jeg vil ikke ødelægge den«.

Men heldigvis har hun tilsyneladene fundet den rette indgang til at skabe fortsættelsen:

»Vi sparkede den i gang, så hun var i stand til at have et liv efterfølgende«, fortæller Waller-Bridge til Radio Times og fortsætter: »[Jeg ville kun bringe showet tilbage, hvis jeg havde] en ide, der var god nok. Jeg tror, at jeg har én«.

Læs også: Komedieserien er ikke længere for sjov