Maisie Williams’ idolisering af Ed Sheeran sikrer ham en cameo i ‘Game of Thrones’

Maisie Williams’ idolisering af Ed Sheeran sikrer ham en cameo i ‘Game of Thrones’
Maisie Williams og Ed Sheeran mødtes for første gang i virkeligheden på et irsk talkshow i 2014.
Foto: Ed Sheeran/Instagram

Mastodon, Sigur Rós og Coldplays trommeslager Will Champion. Det lyder umiddelbart som lineuppet til en ny, obskur festival på Færøerne. Men faktisk er fællesnævneren at de alle er musikalske cameoholdere i ‘Game of Thrones’. Og det er et lineup som Ed Sheeran fra og med sæson syv kan føje sit navn til.

Det kunne showrunnerne, David Benioff og D.B. Weiss, fra serien afsløre til en paneldebat under SXSW, hvor de ligeledes kunne bekræfte, at den sidste sæson kun bliver på seks afsnit.

Ifølge Benioff og Weiss har Sheeran mange fans på seriens hold, men i særdeleshed Maisie Williams – Ed Sheerans cameo var tænkt som en overraskelse til hende. Hun har i flere år idoliseret ham og vice versa, hvilket blandt andet kommer til udtryk på Twitter, hvor de i flere år har skamrost hinanden frem og tilbage. Det kulminerede foreløbigt, da de i 2014 mødtes på det irske ‘Late Late Show’.

I can’t think of a good caption but this is awesome

Et opslag delt af Ed Sheeran (@teddysphotos) den

Castingens årsag indikerer, at Ed Sheerans rolle vil have relation til Arya Starks storyline, og da det næppe er andet end en ganske kort optræden, kunne man jo håbe, at hun stikker ham med den spidse ende.

Flere har været atypisk åbenmundede om ønsket om en cameo eller statistrolle på serien – lige fra Daniel Radcliffe til ‘Lost’-stjernen og ‘Ringenes Herre’-hobbitten Dominic Monaghan – men det lader til at vejen til en rolle i serien er mere uransagelig end som så.

Læs også: De fem største hints fra den nye ‘Game of Thrones’-teaser – og hvad de betyder

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Advertisement