Nicole Kidman forklarer, hvorfor hun klappede som en funktionsnedsat sæl under Oscarshowet

Nicole Kidman forklarer, hvorfor hun klappede som en funktionsnedsat sæl under Oscarshowet

Hun løb ikke med nogen priser, men i aftenens løb var Nicole Kidmans mærkværdige klappeteknik lige ved at løbe med al opmærksomheden. Det lignede en dårlig midtnuller-kopi af en Google-robot, som forskere netop har lært at klappe. Eller en sæl, der er ved at komme sig efter en voldsom hjerneskade. Eller [indsæt selv flere eksempler].

https-%2F%2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com%2Fuploads%2Fcard%2Fimage%2F408520%2F73f5d98d-d626-4462-aa87-e705cdf6e9f4

Det så grangiveligt ud som en god gammeldags human suit malfunction, men nu har Nicole Kidman givet en nogenlunde forståelig forklaring. Og det er altså ikke fordi, hun aldrig har lært at føre hænderne sammen med rette styrke og i rette vinkel med det formål at frembringe en hædrende hyldest i form af en klapsalve.

I et radiointerview i programmet Kyle and Jackie O forklarer hun, at hun ikke ville klappe for voldsomt for at passe på de hundedyre ringe, som hun til lejligheden havde lånt.

»Jeg har ikke lyst til ikke at klappe. Hvad er værst, ikke? “Hvorfor klapper Nicole ikke?” Så derfor klapper jeg, men det var virkelig svært fordi jeg havde en kæmpe ring på, der ikke var min egen, men var fuldstændig fantastisk smuk. Og jeg var rædselsslagen for at ødelægge den«.

Ikke at vores erfaring her på redaktionen er særlig stor med dyre udlånssmykker, men vi forstår grundlæggende godt hendes bekymring.

Læs også: Oscars største what the fuck-øjeblikke – fra Kidmans komiske klappe-evner til sovende model

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold