Nøgne damer, champagne og bunnies i ny tv-serie om Hugh Hefners liv – se traileren

Nøgne damer, bunnies, fester, champagne og glitrende, provokerende forsider.

Hugh Hefner har skabt røre gennem adskillige årtier, og nu kan man komme med bag kulisserne på Playboy-imperiet. ‘American Playboy – The Hugh Hefner Story’ er en hybridserie, der, med iscenesatte fiktionsindslag og på baggrund af mere end 17.000 timers videomateriale og 2.600 scrapbooks, sætter spot på den amerikanske flanør.

I den fiktive del spilles Hugh Hefner af den unge Matt Whelan. Den i dag 90-årige Hefner har selv været involveret i tv-serien, og meget af arkivmaterialet, der bruges til den dokumentariske del, er fra hans egen samling. Det er materiale, der aldrig er vist til offentligheden før, og hvor der blandt andet indgår personlige interviews med personligheder som Jesse Jackson, Gene Simmons og Bill Maher.

Serien tager turen fra førkrigstiden, til det første Playboy-magasins lancering i 1953 og derefter seks årtier af den karismatiske mands liv. ‘American Playboy – The Hugh Hefner Story’ handler ikke kun om letpåklædte kvinder, men også om Hefners aktivistiske liv som fortaler for borgerrettigheder, social retfærdighed, ytringsfrihed, homoseksuelles rettigheder og seksuel frihed.

Playboy og Hugh Hefner kan stadig skabe overskrifter den dag i dag. Som da han sidste år lancerede, at det var slut med nøgne damer på Playboys forsider – og så i sidste måned droppede tøjet igen og viste en barskindet Elizabeth Elam med titlen »Naked is normal«.

Serien har premiere den 7. april på den danske udgave af Amazon Prime.

Læs også: ’Craigslist Allstars’ på CPH:DOX: Dristige kontaktannoncemøder – kunst, porno eller dokumentar?