Se den ultrablodige og vanvittige trailer til tv-serien ‘American Gods’

‘American Gods’ er en af den slags serier, der enten kan blive et katastrofalt makværk eller forrygende underholdning.

Serien er baseret på en kultdyrket bog af Neil Gaiman og handler om Shadow Moon, der efter at være blevet løsladt fra fængslet bliver hyret som bodyguard for den mystiske Mr. Wednesday – og efterhånden trækkes ind i en overnaturlig verden, hvor de nye guder og de gamle er i episk kamp. De gamle guder frygter nemlig at miste deres relevans med tilkomsten af de nye – heriblandt New Internet God.

Det lyder – for os udenforstående – temmelig crazy, hvilket traileren understøtter med sin vilde stilisering og brutale sekvenser. Manden bag serien er da også Bryan Fuller, der dygtigt dyrkede det makabre i ‘Hannibal’ med Mads Mikkelsen.

Til i castet har han sikret sig stærke kort som Ian McShane, Pablo Schreiber, Gilian Anderson og Peter Stormare. Rollen som Shadow White indtages af Ricky Whittle, mest kendt fra en anden overnaturlig serie, ‘The 100’.

‘American Gods’ får premiere på Starz i USA 30. april, mens vi endnu ikke ved noget om dansk distribution.