Se Nicole Kidman og Robert Pattinson i traileren til Werner Herzogs ‘Queen of the Desert’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er efterhånden to år siden, at Werner Herzog havde verdenspremiere på sin storladne biopic ‘Queen of the Desert’ på Berlinalen. Den legendariske tyske filmmager har skabt mange mindeværdige film – fra fiktionsværkerne ‘Aguirre’ og ‘Fitzcarraldo’ til dokumentarer som ‘Grizzly Man’, men historien om journalist og eventyrer Gertrude Bell har mildest talt fået knap så meget anerkendelse.

Filmen modtog et møgfald af kritik for sin kedsommelighed og letkøbte banaliteter i Berlin. Og med en Metacritic-score på 38 får Herzogs nye film det ikke nemt, men alligevel har filmen nu fået en første trailer og en amerikansk premieredato.

Nicole Kidman indtager rollen som Bell, der rejser verden rundt i starten af 1900-tallet. Undervejs i sit arbejde som journalist, arkæolog og kartograf støder hun på nye, berigende kulturer, men også mandlige bekendtskaber i form af Robert Pattinson, Damian Lewis og James Franco.

‘Queen of the Desert’ får premiere i de amerikanske biografer 14. april, men står næppe over for dansk biografdistribution.

Læs mere: Kidman-film buhet ud i Cannes

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af