Se Roland Møller og badass Charlize Theron i heftig trailer til ‘Atomic Blonde’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Roland Møller kom i de internationale casteres søgelys med hovedrollen i den Oscar-nominerede ‘Under sandet’. Han har flere udenlandske film på vej, og én af de mest spændende er spionactionfilmen ‘Atomic Blonde’, der har Charlize Theron i hovedrollen som en mildest talt sprængfarlig agenttype, der får James Bond til at ligne en spejderdreng.

Filmen er lavet af David Leitch, der excellerede i uimodståeligt overdreven action som co-instruktør på den første ‘John Wick’ og skal stå for den kommende ‘Deadpool 2’.

Hans første film som soloinstruktør er baseret på tegneserien ‘The Coldest City’ og handler om den britiske agent Lorraine Broughton, der sendes til Berlin for at få en vigtig sagsmappe ud af byen under den kolde krig. Der er godt gang i traileren, fra den indledende slåskamp i ét take til en hed lesbisk sexscene.

Man skal se godt efter for at spotte danske Møller, men han smadrer en fyr med et skateboard 2.37 minutter inde i traileren. Han får fint selskab af folk som John Goodman, James McAvoy og Toby Jones.

‘Atomic Blonde’ får dansk premiere 10. august.

Læs også: Interview med Roland Møller – »folk render med alle mulige historier om, at jeg stadig er voldelig«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af