Soundvenue Forpremiere: Se den mest hypede film i USA lige nu, ’Get Out’, ved den første visning i Danmark

Soundvenue Forpremiere: Se den mest hypede film i USA lige nu, ’Get Out’, ved den første visning i Danmark

Det er de færreste film forundt at komme i nærheden af den magiske 100 procent-score på Rotten Tomatoes. Og det er endnu mere sjældent, at det overgår en horrorfilm lavet af en instruktørdebuterende komiker.

Men i lang tid havde Jordan Peeles ’Get Out’ 100 procent positive anmeldelser i USA, lige indtil en kritiker fra et stærkt konservativt medie sendte filmen ned på 99 med beskrivelsen »en Obama-film for Tarantino-generationen«. Disse ord vælger vi at tage som en ros og endnu en grund til, at vi er stolte af at kunne invitere til landets allerførste visning af filmen her kort tid efter den amerikanske premiere.

I ’Get Out’ spiller Allison Williams fra ’Girls’ den hvide Rose og Daniel Kaluuya den sorte Chris, et kærestepar, der skal tilbringe weekenden med Roses forældre, som viser sig at bo i en storslået villa – med sorte tjenestefolk.

Med perfekt timet humor og horror udfolder Peele – den ene halvdel af den kongeniale komikerduo ’Key & Peele’ – en konstant overraskende fortælling, der pågående og nuanceret spidder USA’s latente racisme.

»Som alle store film overholder ’Get Out’ trofast genrekonventionerne – i dette tilfælde horrorfilm skudt med brutal intelligens og skarpsynet allegori – mens den samtidig når ind til en dyb psykisk og politisk virkelighed«, skriver The Washington Posts anmelder og tilføjer:

»Chokkene og grinene er gennemført underholdende, men det er sandheden i ’Get Out’, der gør den så ægte«.

Marts er i det hele taget en stor måned for racedissekerende film i Soundvenue-regi. 14. marts holder vi forpremiere på den kontroversielle ’The Birth of a Nation’, mens vi 19. marts sammen med CPH:DOX viser den Oscar-nominerede dokumentar ’I Am Not Your Negro’.

Køb billet til ’Get Out’ HER. Facebook-event HER.

’Get Out’
Empire Bio
Mandag den 27. marts kl. 20.00

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af