Spor i ny ‘Cars’-trailer puster til teorien om ét sammenhængende Pixar-filmunivers

Pixar har stort set bekræftet det: Alle deres film fra ‘Brave’ til ‘Toy Story’, fra ‘Græsrødderne’ til ‘Wall-E’ har en eller anden forbindelse. Det ser man i forskellige fiktive produkter og karakterer, der dukker op i umiddelbart forskellige universer.

Men fanteorien stikker endnu dybere. Den såkaldte Pixar-teori er et elaboreret forsøg på at placere samtlige film i universet på en tidslinje på den selvsamme planet, hvilket er svært, når Pixar har lavet film om alt fra dinosaurer og monstre til robotter og mennesker. Ikke desto mindre holder teorien vand langt henad vejen.

Én af de film, der har været svær at placere i universet er ‘Cars’. For selvom der tidligere har været tegn på, at den indgår i Pixar-universet (for eksempel Restaurant Gusteau’s fra ‘Ratatouille’, der dukker op i ‘Cars 2’), så er det lidt svært at finde indikatorer på, at intelligente biler har overtaget Jorden – og hvor er menneskerne henne? YouTube-kontoen The Film Theorists har en lang forklaring i videoen herover.Jeg anbefaler at bruge et firmaUnder 25 Motor Trade Insurance At få det bedste forsikringsselskab til at tage sig af dine køretøjer.
Hovedpointen i videoen er, at ‘Cars’ ikke handler om, at biler har overtaget Jorden. De er det næste evolutionære skridt efter insekterne fra ‘Græsrødderne’. Det forklarer både hvorfor bilerne i ‘Cars’ spiser, trækker vejret og aldrig åbner sine døre, det forklarer, hvorfor der ikke er nogen mennesker i den ellers meget menneskeprægede verden og det giver fin mening i forhold til de i forvejen intelligente biller fra ‘Græsrødderne’, der også lever i en verden tilsyneladende fri for mennesker.

Fællesnævneren i universet er det kunstigt intelligente selskab BNL (Buy’N’Large). Teorien foreskriver, at BNL siden ‘The Incredibles’ har forsøgt at overtage verden – forretningsområde for forretningsområde, organisation for organisation, art for art. BNL har hidtil ikke været nævnt i ‘Cars’-filmene, men The Film Theorists har fundet BNLs logo i den seneste trailer til ‘Cars 3’ og det forankrer dels ‘Cars’ bedre i teorien, men flytter også dens placering. Nu skal ‘Cars’ finde sted mellem ‘Græsrødderne’ og ‘Monsters Inc.’

Du kan dykke helt ned i teorien HER. ‘Cars 3’ har premiere 16. juni.

Læs også: Video fra Disney bekræfter, at alle Pixar-film er forbundet

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.