Stephen Colbert og Ryan Reynolds udfritter hinanden om livets store spørgsmål

Der er ingen tvivl om, at Ryan Reynolds siden ‘Van The Man’ har været skabt til at spille en type rolle: Gennemført sarkastisk, småklam, men velformuleret gavtyv. Det er i hvert fald også den rolle, som han spiller i alle sine film og tilsyneladende også i virkeligheden.

Det kommer til udtryk i dette faste Stephen Colbert-element, hvor livets store spørgsmål bokses rundt under en fiktiv stjernehimmel. Hvor ender vi, når vi dør? Hvad ville du gøre, hvis du havde en dag tilbage? Og hvis du havde en tidsmaskine, ville du så dræbe baby-Hitler?

Reynolds svar er som taget ud af ‘Deadpool’, bare med færre skydevåben.

Læs også: Jake Gyllenhaal og Ryan Reynolds er fast besluttede på at afspore interview fuldstændig

Annonce