Tom Hardys ‘Taboo’ får en sæson 2

Tom Hardys ‘Taboo’ får en sæson 2

Selvom ‘Taboo’ har en af tidens mest attraktive skuespillere i hovedrollen og gode anmeldelser i ryggen, blev Steven Knights serie aldrig det helt store samtaleemne, siden dens premiere – herhjemme på HBO Nordic – i starten af året. Alligevel har BBC One og FX, der står bag serien, nu valgt at give Tom Hardy og ‘Taboo’ en sæson 2 – måske i ren og skær tiltro til Tom Hardys gennemslagskraft.

Første sæson fulgte James Delaney (Hardy), der efter ti år i Afrika vendte hjem til London for at opbygge et imperium og hævne sin fars død. For det kunne meget vel være East India Company (med Jonathan Pryce i spidsen), der forgiftede Delaneys far og nu ville gøre det af med James for at få fat i familiens værdifulde landstykke, der blokerer for en vigtig handelsrute.

Serieskaberen Steven Knight står også bag serien ‘Peaky Blinders’, der med Cillian Murphy i hovedrollen udforsker et Birmingham’sk gangsterimperium, og med ‘Taboo’ fortsatte han i samme beskidte 1800-tals stil.

Hvornår ‘Taboo’ sæson 2 kommer, ved vi endnu ikke.

Læs mere: Tom Hardy vaper først og spørger bagefter

Sponsoreret indhold
Queer-perle er »en af årets mest centrale film«
To af tidens største skuespiltalenter, Chloë Grace Moretz og Sasha Lane, viser deres værd i ‘The Miseducation of Cameron Post’. Find billetter her.
41Shadows