Traileren til Pixars nye film, ‘Coco’, er landet

Pixar manifesterede forrige år med ‘Inderst inde’, at de besidder nogle af de mest opfindsomme hjerner i showbizz – og at sequel-rundhylene med ‘Cars’, ‘Monsters University’ og ‘Finding Dory’ ikke er blevet deres dominerende modus operandi.

Nu vender de tilbage med endnu en original historie, der er interessant på adskillige planer. ‘Coco’ handler om en ung mexicansk dreng, Miguel, der drømmer om en stor musikkarriere, selvom musik altid har været forbudt i hans familie, uden at han ved hvorfor.

Via en tur i Dødsriget bliver Miguel sendt ud på en rejse for at finde ud af sandheden – sammen med sin hund Dante og småsvindleren Hector (Gael García Bernal).

Med en mexicansk historie i centrum speeder Pixar mere op på mangfoldighedspedalen, end de har gjort tidligere. ‘Coco’, der er instrueret af Lee Unkrich (”Toy Story’ 2 og 3, ‘Find Nemo’) får dansk premiere 8. februar næste år.

Læs også: Pixars 10 bedste film, rangeret

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement