Får Netflix-hittet ’13 Reasons Why’ en sæson mere?

Får Netflix-hittet ’13 Reasons Why’ en sæson mere?

Intet er officielt, men rygterne spredes med lynets hast: Netflix’ hitserie ’13 Reasons Why’ får en sæson mere.

’13 Reasons Why’ handler om den highschool-eleven Hannah Baker, der på bånd har indspillet 13 årsager til sit selvmord. Gennem hendes skolekammerat og crush Clay følger vi hendes rejse fra at være skolens smukke pige til et ødelagt ungt menneske. Serien er blevet kritiseret for at romantisere selvmord, men den er også blevet hyldet for at tage seriøse emner op som slutshaming, mobning, voldtægt og depression.

Serien bygger på en kendt bog, som nu er brugt op, så hvorfra kommer tankerne om en sæson 2?

Ifølge Vanity Fair har producer Selena Gomez udtalt, at »Vi ved, at der er mange historier, der ligger bag karaktererne«, mens Ross Butler, der spiller baskethelten Zach, har sagt: »Jeg håber på en anden sæson (…) Jeg krydser mine fingre«.

Og måske får Butler sit ønske opfyldt, da det torsdag blev offentliggjort, at han er blevet taget af sin birolle i ‘Riverdale’ for at fortsætte på et andet projekt, han er tilknyttet. Det kunne være ’13 Reasons Why’, der på dansk hedder ‘Døde piger lyver ikke’.

Læs også: ‘Døde piger lyver ikke’: Netflix-serie om en piges selvmord er medrivende og vigtig