Får ‘The Young Pope’ en sæson 2? Sorrentino tager fat i ny italiensk stormagt

Får ‘The Young Pope’ en sæson 2? Sorrentino tager fat i ny italiensk stormagt

Vi kommer højst sandsynligt aldrig til at se en amerikansk, storrygende og kynisk ung pave sidde i Vatikanets højborg, men i Paolo Sorrentinos ‘The Young Pope’ var alt muligt. Her blev de smukkeste tableauer til virkelighed, og på trods af en lunken modtagelse her på siden, modtog serien ganske hæderlig ros af anmelderstaben.

Men hvad så nu? Kan en af Italiens største nulevende auteurs og en ombejlet Hollywood-lækkerbisken igen finde sammen om en fortsættelse?

Paolo Sorrentino kunne i februar fortælle, at han havde færdiggjort manuskriptet til en sæson to, men mens producenterne Sky, Canal Plus og HBO lader vente på sig med en udmelding, er Sorrentino rykket videre. Ifølge Variety har han just afsluttet manuskriptet til filmen ‘Loro’ om den berygtede levemand og statsleder Silvio Berlusconi. Rollen som Berlusconi vil blive spillet af Toni Servillo, der tidligere stod i front i Sorrentinos Oscar-vindende ‘Den store skønhed’.

Optagelserne til ‘Loro’, der på dansk betyder ‘dem’, begynder til sommer, så en anden sæson af ‘The Young Pope’ synes ikke inden for rækkevidde. Desuden kom det jo også frem tidligere på ugen, at Jude Law selv har nok at se til som en ung Dumbledore i den næste ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’.

Læs mere: ‘The Young Pope’s amerikanske premiere afføder bølge af Twitter-memes