Mads Mikkelsen scorer hovedrolle i iskold amerikansk thriller

Mads Mikkelsen scorer hovedrolle i iskold amerikansk thriller
Foto: Ian Gavan/GettyImages

Danmarks internationalt set største navn havde et flot blockbusterår i 2016 med ‘Rogue One’ og ‘Doctor Strange’. Og han kan efterhånden vælge og vrage – også blandt andet end skurkeroller.

Ét af hans kommende internationale projekter bliver den iskolde thriller ’Arctic’. På Arktis er en mand strandet og venter på at blive reddet. Men ved redningen sker en tragisk ulykke, og han står atter alene i det sneklædte landskab. Han står i dilemmaet mellem at blive i sin lejr eller vandre ud i den frostfyldte og farlige arktiske sneørken.

På trods af at filmen er gået i produktion, er der kun blevet løftet for meget få detaljer. Vi ved dog at den skal instrueres af spillefilmdebutanten Joe Pennas og vil blive vist for potentielle købere på Cannes-festivalen. Mikkelsen må have kunnet se noget i manuskriptet og har formentlig set en sjov udfordring i den på papiret fysisk krævende rolle.

Læs også: Mads Mikkelsen spiser pølser med brød på D’Angleterre