Se traileren til Netflix’ kommende true crime-satsning ’The Keepers’

Så er der kommet en trailer til Netflix’ nye true crime-dokumentar ’The Keepers’, der graver ned i mordet på nonnen og lærerinden Cathy Cesnik. I 1962 forsvandt hun i to dage, kun 26 år gammel, hvorefter hendes lig blev fundet – i modsætning til morderen.

Dokumentaren er delt over syv afsnit og skaber et overblik over hændelsen med interviews med venner, familie, embedsmænd, journalister og Baltimores indbyggere. »Byen har et vist niveau af korruption«, siger en kvinde og henviser til det, som hele serien handler om: Det korrupte system, der dækkede over den unge kvindes mord i stedet for at opklare det.

Sagen har fået en renæssance, efter en af Cathys studerende stod frem og fortalte om årelange gentagelser af misbrug og vold og fortæller, at hun blev taget med til Cathys grav og fik af vide, at her endte folk, der talte grimt om andre.

Netflix har med stor succes satset på dokumentarområdet de seneste år, som blandt andre ’Making a Murderer’, Amanda Knox og Sundance-darlingen ‘Casting JonBenet’, der har premiere sidst på måneden. 

’The Keepers’ får premiere 19. maj på Netflix.

Læs også: ’S-Town’ transcenderer true crime-genren og fornyer podcastmediet