Sitcom-klassikeren ‘Roseanne’ genoplives med ny sæson – med John Goodman ombord

Sitcom-klassikeren ‘Roseanne’ genoplives med ny sæson – med John Goodman ombord

Det burde vel egentlig ikke komme som en overraskelse. Vi kan næsten ikke sparke os vej frem for reboots af ældre tv-serier i disse år – fra ‘X-Files’ til ‘Twin Peaks’ og ‘Fuller House’ – så hvorfor skulle den klassiske, ærkeamerikanske sitcom ‘Roseanne’ om USA’s blegfede lavere middelklasse ikke også genopstå?

Ifølge blandt andre Deadline arbejder seriens bagkvinde, komikeren Roseanne Barr, på et oplæg til otte nye episoder, som blandt andre Netflix har meldt sig interesseret i at købe. Den oprindelige, ABC-producerede tv-serie strakte sig over ni sæsoner, som blev vist fra 1988 til 1997, og nyheden om rebootet lander således, som vi nærmer os 20-års-jubilæet for finaleepisoden.

Og måske kan rebootet blive en succes, for udover den oprindelige producer Tom Werner og skuespillerinde Sara Gilbert er også John Goodman med ombord i projektet. Lidt overraskende, da Goodmans karakter Dan Conner faktisk var død i finaleepisoden. Siden serien lukkede og slukkede, har Roseanne Barr i et blogindlæg dog luftet idéen om, at Goodmans karakter kunne have faket sin egen død, hvis et reboot skulle blive aktuelt.

‘Roseanne’ har opnået status som en af de vigtigste sitcoms i amerikansk tv-historie, da Barr som Roseanne Conner udgjorde en relaterbar karakter for tidens underbeskrevne amerikanske husmødre.

Læs også: Fra komiker til tv-serie: Hvem klarede springet?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af