Skal ‘Big Little Lies’ have en sæson 2? Nicole Kidman og instruktøren er uenige

Skal ‘Big Little Lies’ have en sæson 2? Nicole Kidman og instruktøren er uenige

(Læs først, når du har set ‘Big Little Lies’ færdig)

Syvende og sidste afsnit af HBO’s hitserie ’Big Little Lies’ ramte HBO Nordic i går. Her fandt vi ud af, hvem der døde, hvem der dræbte, hvem der mobbede, og hvem der voldtog.

De fleste løse ender blev samlet, og da ’Big Little Lies’ blev lanceret som en miniserie, har vi hele tiden vidst, at det var en engangsforestilling. Liane Moriartys bestsellerroman, som serien bygger på, ender da også, hvor serien gør, uden dog at være helt lige så åben.

Alligevel sad mange måske med en følelse af ikke at være færdig med de fem kvinders liv, som man er kommet godt ind under huden på. Forstærket af, at politikvinden luftede sine mistanker om en konspiration, og at vi i sidste scene ser kvinderne gennem kikkert-optik med efterforskerens klikkende Zippo-lighter i baggrunden.

Så fanspørgsmålet lyder naturligvis: Er der nogen som helst chancer for en sæson 2?

Nicole Kidman har udtalt til Entertainment Weekly, at hun ville ønske, at der kom en sæson til, som kunne gå i dybden med karakterernes baggrund: »Baggrundshistorien for Bonnie er kompliceret, og ikke fuldt udforsket, hvilket måske er grunden til, at vi behøver en sæson til«, siger hun med reference til Zoë Kravitz yogainstruerende bifigur.

Kidman spiller den tidligere advokat Celeste, der er mor til tvillingedrenge og udadtil er lykkelig gift med Perry (Alexander Skarsgård), der imidlertid tæver hende gul og blå bag hjemmets fire vægge. Kidman har udtalt, at Celeste har været en af de sværeste roller at spille psykisk. »Serien indikerer, at hver kvinde holder på en form for hemmelighed eller skade eller noget, og det er ikke fuldt udforsket«.

Instruktør Jean-Marc Vallée afviser imidlertid blankt, at en sæson 2 kan komme på tale. »Nej, nej, det er den perfekte slutning. Der er ingen grund til at lave en anden sæson. Det var meningen, at det skulle være en one-time deal, og at den sluttede på en måde, hvor det er op til seerne at forestille sig, hvad der kunne ske«, siger han til Vulture.

»Hvis vi laver en anden sæson, vil vi ødelægge det smukke (…). Jeg mener, jeg ville elske at arbejde med Reese og Nicole og de andre kvinder, men det bliver ikke i en ny sæson«.

Læs også: ’Big Little Lies’ – Kidman, Witherspoon og Dern redder fjerde stjerne hjem til ny HBO-serie

Annonce