Skuffende udmelding fra Lucasfilm: Carrie Fisher vender ikke tilbage i ‘Star Wars: Episode IX’

Skuffende udmelding fra Lucasfilm: Carrie Fisher vender ikke tilbage i ‘Star Wars: Episode IX’

I går glødede internettet, da den første trailer for ‘Star Wars: The Last Jedi’ blev sluppet løs. I mere negativt nyhedsregi står det nu klart, at filmen bliver sidste rendez-vous med salig Carrie Fisher aka Princess Leia.

I starten af ugen bragte vi ellers den glædelige nyhed, at skuespillerinden posthumt ville medvirke i ‘Star Wars: Episode XI’, men ak – Lucasfilm har nu officielt meldt ud, at de har valgt ikke at benytte de sidste optagelser med Fisher i opfølgeren til den premiereaktuelle episode 8.

Kathleen Kennedy fra Lucasfilm har udtalt til ABC News, at skuespillerindens bror Todd Fisher må have været »forvirret«, da han stod frem og annoncerede Carrie Fishers medvirken. I interviewet, som du kan se i videoklippet nedenfor, forklarer hun endvidere:

»Vi gjorde alt færdigt (med Leia, red.) i episode 8, og Carrie er fuldstændig fænomenal i filmen. Og vi er så glade for, at vi var i stand til at færdiggøre optagelserne i sommer. Desværre gik Carrie bort. Så imens vi var godt i gang med episode 9 i tankerne, havde vi ikke skrevet manuskriptet endnu. Men vi har omgrupperet os. Vi startede forfra i januar, så trist nok vil Carrie ikke være med i episode 9«.

Kennedy forsøger til slut at trøste med forsikringen: »Vi vil se meget til hende i episode 8, så det er godt«.

Vi får syn for sagen, når ‘Star Wars: The Last Jedi’ får dansk premiere den 14. december.

Læs også: »Veloplagt Honest Trailer slagter ‘Rogue One’: Den dyreste film der nogensinde er lavet for at udfylde et plothul!«

Advertisement