Sommeren er på vej: Se nye billeder fra sæson 7 af ‘Game of Thrones’

Sommeren er på vej: Se nye billeder fra sæson 7 af ‘Game of Thrones’

Det er muligt, at vinteren er på vej i Westeros, men det er sommermånederne, alle ‘GoT’-fans taler om lige nu. Den 17. juli får syvende sæson af ‘Game of Thrones’ premiere på HBO Nordic, men indtil da forsikrer HBO glædeligt om, hvem der i hvert fald stadig er i live til næste sæson.

Nye billeder fra sæson 7 er blevet offentliggjort, og efter forrige sæsons blodige finalekampe er mange elskelige figurer trods alt stadig i live. Cersei ses på den trone, hun har overtaget efter sønnen, mens Daenerys og hendes dream team af tronestjælere står klar til kamp.

Sponsoreret indhold
Portræt af forfatter Julie Badura
Hun fortæller om at samle sig selv op, starte forfra og følge sine drømme. Mød hende og flere kreative kvinder i 'Portraits by Spotify | Sonos'.
EKSTERNT LINK
Spotify | Sonos

De vidtspredte Stark-børn står også stadig stolt, mens Tormund stadig viser et godt øje til Brienne. Og så er den stærkt populære boss lady Lyanna Mormont stadig i spil.

Billederne har allerede sat fut i flere populære ‘Game of Thrones’-teorier. Mange spekulerer nemlig i, at Jon Snow ses i krypterne under Winterfell, da lyset og stemningen på billedet minder om tidligere scener dernede mellem Littlefinger og Sansa.

Fans mener, at Jon Snow skal lære sin virkelige familiebaggrund at kende gennem dokumenter, hans far Ned gemte dernede, og som afslører, at han i virkeligheden er søn af Lyanna Stark og Rhaegar Targaryan, én af de vigtigste fanteorier omkring George R.R. Martins univers.

Det opbakkes af, at Snow flere gange i Martins bøger drømmer om krypten. Og det er da herligt, at man kan få så meget info ud af et enkelt nærbillede!

Læs mere: Jon Snow, Daenerys og Cersei sværmer om tronen i teaser for ‘Game of Thrones’ sæson 7

GoT-Sn7_FirstLook_01GoT-Sn7_FirstLook_02GoT-Sn7_FirstLook_03GoT-Sn7_FirstLook_04GoT-Sn7_FirstLook_06GoT-Sn7_FirstLook_07GoT-Sn7_FirstLook_08GoT-Sn7_FirstLook_09GoT-Sn7_FirstLook_11GoT-Sn7_FirstLook_12GoT-Sn7_FirstLook_13GoT-Sn7_FirstLook_14GoT-Sn7_FirstLook_15