‘Transparent’-skabers nye serie er besat af Dick – se den appetitvækkende trailer

Jill Soloways Amazon-serie ‘Transparent’ viste sig som en af nyere tids mest vellykkede dramedys. Historien om far Morton (Jeffrey Tambor) der bliver til Maura, og den lavine af seksuel og kønslig vækkelse, det sender familien ud i, gjorde den 51-årige Soloway værd at holde øje med.

På fornem vis holdt tredje sæson af ‘Transparent’ stadig niveauet højt, og nu har Soloway søgt mod nye græsgange. Det er blevet til en tv-matisering af en af bekendelseslitteraturens mest mindeværdige værker, og første trailer til ‘I Love Dick’ hæver glædeligt forventningerne til den nye serie.

Baseret på Chris Kraus’ yderst selvbiografiske klassiker ‘I Love Dick’, følger serien Kraus’ besættelse af den enigmatiske kunstner Dick Jarrett: En mand Kraus møder efter at have parkeret sin akademiker-mand Sylvère i et bofællesskab i Marfa i det vestlige Texas. Egentlig var hun på vej til filmfestivalen i Venedig med en succes og tid i spotlightet, men finder sig selv dybt optaget af bofællesskabets leder Dick.

»You’re like a Roman god bringing the spirit of sex into our lives« skriver Kraus til Dick. Og hun er da langt fra den eneste, der lader sig betage af den texanske mand i bar overkrop med et lam i armene.

Kathryn Hahn (fra ‘Transparent’), Kevin Bacon og Griffin Dunne indtager de bærende roller i ‘I Love Dick’, der får premiere på Amazon Prime den 12. maj.

Læs mere: Kommentar: Disse fem kvindetyper dominerer dit tv lige nu

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold