#WhatsMySnack: Chris Pratt opfinder uforfalsket begejstret madkoncept på Instagram

#WhatsMySnack: Chris Pratt opfinder uforfalsket begejstret madkoncept på Instagram
Foto: Rich Polk/Getty Images

At Chris Pratt er lige så begejstret for mad som en golden retriever-hvalp er for nedfaldne efterårsblade, er egentlig ingen overraskelse. Men det er alligevel en lille smule overraskende, at den begejstring fungerer som et Instagram-koncept.

Under hashtagget #WhatsMySnack har Chris Pratt nu i et par uger indviet sine Instagram-følgere i, hvilke snacks han får serveret under sin strenge diæt på optagelserne til ‘Jurassic World 2’. Hvadenten det er “kattemad”, sunde gulerodsmuffins eller et æble, er hans begejstring fuldkommen uforandret.

Ikke nok med at hans følgere er tossede med hans børnevoksne begejstring, de er også i stor stil begyndt at dele, hvilke snacks de kaster sig over. Det er oftere ovre i kategorien Doritos og Oreos end Pratts mere helseorienterede af slagsen, men grundlaget er det samme.

Inden konceptet bliver malket kommercielt kan du nyde Pratt being Pratt i de indtil videre syv afsnit af den episke serie om Chris Pratts snacks.

#WHATSMYSNACK #JurassicWorld2

Et opslag delt af chris pratt (@prattprattpratt) den

#JurassicWorld2 #WHATSMYSNACK watch me eat cat food like a good little boy

Et opslag delt af chris pratt (@prattprattpratt) den

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic

Hot new full length episode of #WHATSMYSNACK

Et opslag delt af chris pratt (@prattprattpratt) den

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

Seneste installation i serien er dog en syndfuld omgang uden for settet og det ser ud til at passe Chris Pratt fint.

TURN THE VOLUME UP ON YOUR DEVICE for this all new critically acclaimed episode of #WHATSMYSNACK #cheatmeal edition. Starring Chris Pratt. Set on the River Thames in post World Two England, Chris Pratt plays lonely CIA agent Drake McGuiness, a man with a dangerous secret and a crippling addiction to dessert. Score by The Beatles. WRITTEN by Chris Pratt. PRODUCED by Chris Pratt. EXECUTIVE PRODUCED by Chris Pratt. ASSOCIATE PRODUCED by Chris Pratt. Special thanks to a CHRIS PRATT. Cinematography by @annafaris No animals were harmed in the making of this video. But 7 cranberry, currant, butter, jam, clotted cream scones got BF'd pretty hard. All rights reserved. #WHATSMYSNACK is a registered trademark. Copyright infringement is punishable by up to 500 years in prison and a $250 trillion fine. Piracy is not a victimless crime.

Et opslag delt af chris pratt (@prattprattpratt) den

Læs også: Chris Pratt tager pis på Jennifer Lawrence: Klipper hende ud af alle billeder på Instagram

Advertisement