Emma Stone sender gave til kreativ high school-student efter prom-invitation

Emma Stone sender gave til kreativ high school-student efter prom-invitation
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Fan-kontakten i Hollywood når nye højder i disse dage, hvor Scarlett Johansson inviterer lookalike-bedstemødre fra Reddit med til filmpremierer og Emma Stone takker og bukker for at blive inviteret til prom.

Du husker måske sidstnævnte fra den nuttede promposal-video, der gik viralt for et par uger siden, hvor den unge high school-studerende Jacob Staudenmaier fra Arizona inviterede Emma Stone med til prom som sin date. Den her:

Emma Stone var desværre forhindret i at tage med, fordi hun var på optagelse i London, lod hun Jacob Staudenmaier vide. Men nu er det kommet frem, at hun ikke havde glemt den ihærdige studerende. Hun sendte ham både to blomster-dekorationer til ham og sin date, såvel som en håndskrevet besked, der lød: »Jacob, A little something for you and your lucky date tomorrow. Have a great time! Much love, Emma Stone«

Jacob Staudenmaier delte dette billede fra sin prom-aften, hvor hans date ganske vist ikke kan blære sig med en Oscar-statuette, men til gengæld har blomsterbånd fra Emma Stone om håndleddet.

Caption in my bio

Et opslag delt af Jacob Staudenmaier (@jstaudenmaier) den

Så mangler vi bare at den gut, der hver dag æder et billede af Jason Segel får sit ønske opfyldt/hjælp.

Læs også: Emma Stone savner sit rigtige navn, som ‘Australia’s Next Top Model’ frarøvede hende

Annonce