Emma Stone sender gave til kreativ high school-student efter prom-invitation

Emma Stone sender gave til kreativ high school-student efter prom-invitation
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Fan-kontakten i Hollywood når nye højder i disse dage, hvor Scarlett Johansson inviterer lookalike-bedstemødre fra Reddit med til filmpremierer og Emma Stone takker og bukker for at blive inviteret til prom.

Du husker måske sidstnævnte fra den nuttede promposal-video, der gik viralt for et par uger siden, hvor den unge high school-studerende Jacob Staudenmaier fra Arizona inviterede Emma Stone med til prom som sin date. Den her:

Emma Stone var desværre forhindret i at tage med, fordi hun var på optagelse i London, lod hun Jacob Staudenmaier vide. Men nu er det kommet frem, at hun ikke havde glemt den ihærdige studerende. Hun sendte ham både to blomster-dekorationer til ham og sin date, såvel som en håndskrevet besked, der lød: »Jacob, A little something for you and your lucky date tomorrow. Have a great time! Much love, Emma Stone«

Jacob Staudenmaier delte dette billede fra sin prom-aften, hvor hans date ganske vist ikke kan blære sig med en Oscar-statuette, men til gengæld har blomsterbånd fra Emma Stone om håndleddet.

Caption in my bio

Et opslag delt af Jacob Staudenmaier (@jstaudenmaier) den

Sponsoreret indhold
Forbrydelsen er større, end du tror
Jakob Cedergren har en fremmed kvindes liv i sine hænder i den intense one location-thriller ‘Den skyldige’. Find billetter og spilletider her.
EKSTERNT LINK
Nordisk Film

Så mangler vi bare at den gut, der hver dag æder et billede af Jason Segel får sit ønske opfyldt/hjælp.

Læs også: Emma Stone savner sit rigtige navn, som ‘Australia’s Next Top Model’ frarøvede hende