Første trailer til ‘Top of the Lake: China Girl’ med Elisabeth Moss, Nicole Kidman og David Dencik er landet

Sæson ét af Jane Campions ‘Top of the Lake’ var en femikrimi af en helt særlig kaliber. Elisabeth Moss’ Robin Griffin tog seerne med ind i afkrogene af et patriarkalsk samfund med en lille piges forsvinden i centrum. Der er efterhånden gået fire år første sæson, men nu er ‘Top of the Lake: China Girl’ endelig på vej til streamingtjenesterne.

Anden sæson af miniserien, der får verdenspremiere på den kommende Cannes Film Festival, forener endnu en gang detektiv Griffin og en uskyldig piges ulykke. Liget af en asiatisk pige skyller ind på Bondi Beach i Sydney og i jagten på denne China Girl’s identitet og morder rippes der også op i Robins egen indre kamp.

Der står adskillige stærke kvinder bag den ‘The Handmaid’s Tale’-aktuelle Elisabeth Moss i den nye sæson, hvor Nicole Kidman og Gwendoline Christie (‘Game of Thrones’) er nye tilføjelser til castet. Og så har dansk-svenske David Dencik det, der ligner en meget stor birolle, som placerer ham på toppen af plakaten sammen med de internationale stjerner. Han spillerlumsk, usoigneret pimp, lader det til, og han ser herligt sleazy ud.

Da vi sidste år interviewede Dencik, var han netop i gang med optagelserne i Sydney.

‘Top of the Lake’ får premiere til september, men det er endnu ikke sikkert, hvor den bliver vist herhjemme.

Læs også: David Dencik – »så hænger jeg ud med andre filmstjerner og synes, at foie grasen er lidt for grå«

Læs også: ’The Handmaid’s Tale’: Et overrumplende mesterværk har ramt HBO Nordic

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af