Ny trailer til ‘Blade Runner 2049’ gør store forventninger kolossale

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kan forventningerne til ‘Blade Runner 2049’ efterhånden blive højere? Det bliver i hvert fald svært at beherske iveren efter den nye trailer til en af årets mest ventede film.

Sci-fi-mesterværket ‘Blade Runner’ fra 1982 nærmer sig 35 års-jubilæet – og premieren for efterfølgeren. Denis Villeneuve har taget stafetten fra den oprindelige instruktør Ridley Scott, og der er store forhåbninger om, fremtidsdystopien er i gode hænder hos manden bag ‘Sicario’, ‘Prisoners’ og ‘Arrival’.

I ‘Blade Runner 2049’ følger vi en ny betjent med navnet K (Ryan Gosling), der pludselig bliver indehaver af en særdeles farlig viden: En længe gemt hemmelighed, der kan få et skrantende samfund til at ryge ud over kanten. Og han er ikke den eneste, der kender til hemmeligheden. Så han opsøger den tidligere blade runner Rick Deckard (Harrison Ford), der har været forsvundet i 30 år, for at få hjælp.

I den nye trailer er det billedskønne udtryk i højsædet. Det kan hurtigt beskrives som en sammmenblanding af ‘Mad Max: Fury Road’, ‘The Martian’ og ‘Ghost in the Shell’, men der ligger utvivlsomt et helt særegent univers i Villeneuves vision.

»The key to the future is finally unearthed«, når Gosling, Ford og en skurkagtig Jared Leto lander i biograferne med ‘Blade Runner 2049’ den 5. oktober.

Læs mere: De 30 mest ventede film i 2017

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af