Se den imponerende officielle trailer til Christopher Nolans krigsopus ‘Dunkirk’

En af sommerens mest ventede film er ‘Dunkirk’, altid seværdige Christopher Nolans første forsøg ud i krigsfilmgenren. Den officielle trailer til filmen er netop landet og giver et godt indtryk af det menneskelige drama, der udspiller sig midt i de dyrtproducerede actionsekvenser.

‘Dunkirk’ er nemlig – udover at være historien om slaget ved Dunkerque i 1940 under 2. verdenskrig – historien om de mange civile, der i private både hjalp med at redde de allierede styrker i land, efter at tyske tropper havde afskåret dem fra den franske hovedstyrke.

I traileren ser vi blandt andre Mark Rylance, Cillian Murphy, Tom Hardy og Kenneth Branagh, imens de imponerende skud over den engelske kæntrende flåde og det drilsk tikkende ur på lydsiden vidner om, at Nolan igen forfører med virtuose visuelle greb – helt uden CGI-effekter.

‘Dunkirk’ får dansk premiere den 20. juli.

Læs også: Brad Pitt røber sin favorit blandt alle de film, han har lavet

Annonce