Se Samuel L. Jackson som uregerlig lejemorder i ny trailer til ‘The Hitman’s Bodyguard’

I sidste måned var der skruet helt op for ‘Bodyguard’-referencerne i første trailer til buddy-komedien ‘The Hitman’s Bodyguard’, hvor Samuel L. Jackson og Ryan Reynolds spiller over for hinanden – selvsagt uden en snert af de romantiske følelser, som prægede førnævnte 90’er-klassiker.

Nu er endnu en trailer landet, og her får vi et bedre indtryk af plottet; Reynolds bliver sat på prøve som bodyguard for Jacksons komplet uregerlige lejemorder, der har krav på beskyttelse, da han skal vidne for Den Internationale Domstol. Det afføder altså en masse eksplosive udfordringer, naturligvis krydret med overskudsagtig metadialog og komiske optrin det umage makkerpar imellem.

Spot også Salma Hayek som iltert kvindeligt indspark.

‘The Hitman’s Bodyguard’ får dansk premiere den 31. august.

Læs også: Premieredatoen for ‘Deadpool 2’ er omsider annonceret

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.