Sorrentinos ‘The Young Pope’ fortsætter med ny pave – vi stemmer for ‘The Female Pope’

Sorrentinos ‘The Young Pope’ fortsætter med ny pave – vi stemmer for ‘The Female Pope’

‘The Young Pope’ har netop afrundet sin første sæson, men selvom serien fortsætter må vi byde farvel til Jude Laws herligt magtsyge, storrygende pave.

Instruktør Paolo Sorrentino videreudvikler sålunde ‘Pope’-konceptet i samme antologi-format som ‘True Detective’ og ‘Fargo’, nu under titlen ‘The New Pope’, hvorfor anden sæson rydder bordet for en helt ny setting og ditto karakterer – om end der går rygter om mulige gæsteroller til Law og andre cast-medlemmer fra første sæson.

Hvem der skal spille den nye pave vides endnu ikke, men The Guardian er kommet med flere vittige bud og sågar alternative titelforslag, Sorrentino passende kan tage til op til overvejelse; Deriblandt The Sexy Pope med Ryan Gosling, The Nope Pope med Dan Offerman og den vi hepper mest på: The Lady Pope med Julia Roberts.

Ideen om en sæson centreret omkring verdens første kvindelige pave er bestemt ikke utænkelig, og eftersom produktionen af ‘The New Pope’ først begynder i slutningen af 2018 er der selvsagt masser af tid til at nyfortolke Sorrentinos fiktive paveembede.

Læs også: ’The Young Pope’: Jude Law er glimrende som ung pave i Sorrentinos auteur-serie