‘Stranger Thing’s Millie Bobby Brown var til audition som X-23 på ‘Logan’

‘Stranger Thing’s Millie Bobby Brown var til audition som X-23 på ‘Logan’

Den dystre X-Men-fortælling ‘Logan’, der fik premiere tidligere i år, var en moden fortolkning af blockbusterfranchisens karakterer. Særligt stod den unge Dafne Keen ud i rollen som X-23 og filmens følelsesmæssige holdepunkt.

‘Logan’ blev Keens spillefilmdebut efter gennembruddet i serien ‘The Refugees’, men en anden ung kvinde med samme fortælling kunne snildt have landet rollen i ‘Logan’. Millie Bobby Brown, kendt som Eleven i ‘Stranger Things’, fortalte i Variety Studios ‘Actors on Actors’ over for Evan Rachel Wood om sin audition til filmen.

»Jeg gik bare efter det. Det betød så meget for mig. Jeg var i gang med at optage ‘Stranger Things’, og jeg tænkte, ‘det her kommer til at blive fantastisk, jeg vil virkelig forberede mig’, og så læste jeg replikkerne på mit værelse. Og helt ærligt for mig… Jeg følte mig som en skuespiller til den audition, når jeg ramte Hugh Jackman og James Mangold (med replikker, red.), mens de sad foran mig«.

Brown fik altså ikke rollen, men får sin spillefilmdebut i Michael Doughertys ‘Godzilla: King of the Monsters’, og så er der jo stadig ‘Stranger Things’ sæson 2 at se frem til. Den får premiere 31. oktober.

Se videoen herunder, hvor hun også fortæller om sin værste audition.

Læs mere: Nye detaljer om ‘Stranger Things’ sæson 2 afsløret – kærester, kæledyr og skurke

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Advertisement