‘The Room’s Tommy Wiseau bringer et helt nyt niveau af tåkrumning til ‘Star Wars’-universet

Det kan godt være skuespillet i ‘Star Wars’-prequelserien er tåkrummende nok i sig selv, men det kan godt blive vildere. Se bare Tommy Wiseaus ‘The Room’, der er så dårlig, at den i sig selv er blevet en kæmpesucces. Kombinationen af det krigeriske galakse-univers og det overspillede lavbudgets-kammerspil tager dog begge dele til nye højder.

Du skal forestille dig, at årsagen til Mark Hamills vranteri fra traileren til den kommende ‘The Last Jedi’ skyldes, at han har måttet dele øen med Tommy Wiseau og en utroligt insisterende fodbold. Så ville de fleste være på nippet til at ty til våben eller et skud ureglementeret Kraft-brug.

Hele herligheden er smeltet sammen af klipperumsekvilibristerne bag YouTube-kanalen PistolShrimps, der har lavet andre udødelige klassikere som Mario Kart The Fast & The Furious og Skønheden og Lord Voldemort.

De har tilmed gemt et lille kip med hatten til Mark Hamills andenmest ikoniske rolle hen mod slutningen – spot den.

Læs også: Jimmy Fallon fejrer ‘Star Wars’-dag med tidens dankeste meme Smash Mouths ‘All Star’

Annonce