‘All Eyez on Me’ bliver trukket gennem sølet på Twitter for sine historiske uoverensstemmelser

‘All Eyez on Me’ bliver trukket gennem sølet på Twitter for sine historiske uoverensstemmelser

En biopic er dømt til at skabe kontroverser, fordi de skal forsøge at forholde sig til sandheden om et ægte levet liv, som mange har et forhold til. Men den nye 2Pac-biografi ‘All Eyez on Me’ er i særdeleshed havnet i suppedasen efter den amerikanske premiere.

Vores anmelder var så absolut ikke tilfreds med den og kritiserede blandt andet filmens ukritiske tilgang til Tupac Shakurs mangefacetterede personlighed. Sidenhen har 2Pacs veninde Jada Pinkett Smith ligeledes påtalt filmens mildest talt lemfældige omgang med virkelige begivenheder.

50 Cent har også talt med store bogstaver (og forkortelser) mod filmen.

50 Cent reagerede først med et senere slettet billede, hvor han kritiserede, at 2Pac bruger en iPhone i filmen, selvom den først udkom over ti år efter hans død. Det viste sig dog at være et rygte startet på Twitter og Instagram.

I left when I saw pac playin 2k17

Et opslag delt af Daquan Gesese (@daquan) den

Men i disse fake news-tider tog tendensen hurtigt overhånd og er blevet til et decideret meme, hvor brugere fremhæver, hvornår de fik nok af filmen og forlod biografen – ikke fordi det er sande historier, men det er filmen heller ikke.

Sponsoreret indhold
Forbrydelsen er større, end du tror
Jakob Cedergren har en fremmed kvindes liv i sine hænder i den intense one location-thriller ‘Den skyldige’. Find billetter og spilletider her.
EKSTERNT LINK
Nordisk Film

Filmens producer L.T. Hutton har som respons til Jada Pinkett Smith forklaret, at årsagen til de historiske uoverensstemmelser, skyldes denne glimrende forklaring: »Du har dele, der “okay, det var sådan 2Pac var”, og så har du øjeblikke, der er “åh, det var sådan han gerne ville være” og så er der andre ting, som han gerne ville gøre, som han ikke fik gjort, men som vi har tilføjet, fordi det er 2Pac-filmen«.

Læs også: Tupacs gode veninde Jada Pinkett Smith raser over ‘All Eyez On Me’: »Usand og dybt sårende«