Castet til Steven Spielbergs nye film er rablende vanvittigt

Castet til Steven Spielbergs nye film er rablende vanvittigt
Steven Spielberg under Oscar-uddelingen i 2016.
Foto: Mike Windle/Getty Images

Vi har tidligere beskrevet, at Meryl Streep og Tom Hanks skal spille hovedrollerne i Steven Spielbergs kommende film ‘The Papers’, der handler om afsløringen af de såkaldte Pentagon Papers i 1971, som blandt andet afslørede, at præsident Johnson havde løjet over for befolkningen om USA’s indsats i Vietnamkrigen.

Men det er først nu, at vi for alvor er oppe at køre over filmen. For ét er de stærke og solide, gamle travere Streep og Hanks, noget helt andet er det birollecast, der netop er offentliggjort, og som inkluderer en frygtindgydende perlerække af vores yndlingsskuespillere fra serieverdenen gennem de seneste år. Lad os tage dem én for én:

Carrie Coon brillerer lige nu i to af tidens bedste serier, ‘Fargo’ sæson 3 og den netop afsluttede ‘The Leftovers’.

Matthew Rhys spiller russisk spion i USA i den fænomenale ‘The Americans’, som netop har afsluttet sin femte og næstsidste sæson.

Bob Odenkirk har løftet Saul Goodman-figuren fra ‘Breaking Bad’ på yderst overbevisende vis i ‘Better Call Saul’, der lige nu kører på tredje sæson.

Zach Woods er et af de absolutte komiske højdepunkter som den anæmiske nørd Jared/Donald i ‘Silicon Valley’.

Sarah Paulsen er altid god, senest som statsanklageren Marcia Clark i ‘American Crime Story: The People vs. O.J. Simpson’.

Annonce

Jesse Plemons blev en favorit allerede med football-serien ‘Friday Night Lights’, før han fik mindeværdige biroller i såvel ‘Breaking Bad’ som ‘Fargo’ sæson 2.

David Cross vil altid blive husket som Tobias Fünke i ‘Arrested Development’, men er for nylig også dukket op i ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’.

Michael Stuhlbarg har de seneste år haft nogle af sine bedste roller på tv, ikke mindst som den jødiske gangsterkonge Arnold Rothstein i ‘Boardwalk Empire’ og aktuelt som Ewan McGregors pressede højrehånd i tredje sæson ‘Fargo’.

Bradley Whitford var uforglemmelig som Josh i ‘The West Wing’ og har senest haft gode roller i ‘Transparent’ og filmen ‘Get Out’.

Alison Brie var sjov som Annie i ‘Community’ og Trudie i ‘Mad Men’, lægger flot stemme til Diane i ‘BoJack Horseman’ og har en stor rolle i Netflix’ kommende ‘GLOW’.

Tracy Letts var en først voldsomt enerverende senator og siden overraskende sympatisk CIA-chef, Andrew Lockhart, i ‘Homeland’, og har for nylig optrådt i Sarah Jessica Parker-serien ‘Divorce’.

Og endelig er der Bruce Greenwood, der senest var Marcia Clarks chef Gil Garcetti i førnævnte ‘American Crime Story: The People vs. O.J. Simpson’.

Wow. Bare wow.

Læs også: Fem grunde til at se ‘The Americans’ på Netflix

Advertisement