Den nye trailer til ‘Game of Thrones’ er landet – og det ser mere storslået ud end nogensinde før

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er nu under en måned til, at den længe, længe ventede syvende og næstsidste sæson ‘Game of Thrones’ rammer skærmen: HBO Nordic mandag den 17. juli.

Mange tråde skal samle sig i de blot 13 afsnit, serien har tilbage alt i alt, og man kan næsten ikke undgå at blive skuffet over nogle af afrundingerne. Omvendt – lever sæsonen op til den nye trailer, som netop er landet, bliver det fuldkommen episk.

Traileren er smukt indrammet op om Sansas voiceover, og indimellem kommer vi omkring snart sagt alle de centrale figurer i Westeros and beyond – ligesom vi får en storstilet forsmag på actionsekvenser med et ambitionsniveau som en blockbuster på Hollywoods førsteklasse.

På danskerfronten vender Nicolaj Coster-Waldau naturligvis tilbage som Jaime Lannister, mens Pilou Asbæk lover, at hans Euron Greyjoy bliver seriens nye overpsykopat. Og Frank Hvam? Lur os, om han ikke også dukker op igen.

Læs også: Interview med Nicolaj Coster-Waldau: »Hold kæft hvor kunne jeg snakke meget om det – du må have ramt et ømt punkt«

Læs også: Coster-Waldau uinteresseret i ‘Game of Thrones’-spinoffs

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af