Manden bag Gollum står bag Oscar-baity melodrama med Andrew Garfield og ‘The Crown’-stjerne – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Motion capture-kongen Andy Serkis er kendt som manden, der er inde i Gollum i ‘Ringenes herre’ og Caesar i ‘Abernes planet’. Men hans egen filmsmag ligger tilsyneladende langt fra de episke actionblockbusters.

Nu debuterer han nemlig som instruktør på ‘Breathe’, et tilsyneladende tårevædet drama om den succesrige familiefar Robin, der får polio og med støtte fra sin hustru undgår en tilværelse på hospitaler for i stedet at leve et fuldt liv – der også inspirerer andre lammede mennesker.

Det ligner ærlig talt en værre omgang Oscar-bait, men forhåbentligt kan de gode skuespilkræfter – Andrew Garfield og Claire Foy, der fik et stort gennembrud i Netflix-serien ‘The Crown’ – sikre en balance, hvor det ikke bliver alt for drivende sentimentalt. Som traileren ellers antyder.

Oscar er de seneste år veget mere og mere uden om film som ‘Breathe’, men skæres melodramaet ordentligt – som i den beslægtede ‘Teorien om alting’ – er det bestemt ikke utænkeligt, at den kan blande sig i nomineringsfeltet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af