‘Rick and Morty’: Trailer og premieredato endelig annonceret for sæson 3

Der er ingen tvivl om, at fanbasen for den udknaldede animationsserie ‘Rick and Morty’ er i støt stigning herhjemme.

Til at begynde med var serien en lille gemt perle på amerikanske Adult Swim uden dansk distribution, men nu ligger de første to sæsoner på dansk Netflix, og flere og flere får øjnene op for Dan Harmon og Justin Roilands fabulerende vanvittige univers om professoren Rick og barnebarnet Morty og deres eventyr i galaksen.

Sæson 2 sluttede i oktober 2015, og siden har fans måtte vente forgæves på opfølgeren. Altså lige bortset fra at Harmon og Roiland udsendte afsnittet ‘The Rickshaw Rickdemption’ som en slags aprilsnar 1. april uden nogen som helst forvarsel. Men resten af sæson 3 har man stadig måttet skyde en hvid pil efter.

Nu er der dog godt nyt. ‘Rick and Morty’ vender tilbage 30. juli på Adult Swim i USA, og der er tilmed udsendt en trailer, der giver et forvarsel om, hvad der er i vente, heriblandt et væld af ‘Mad Max: Fury Road’-referencer.

Hvornår vi kommer til at se serien på Netflix i Danmark, vides dog endnu ikke.

Læs også: Anmeldelse af ‘Rick and Morty’ sæson 1

Annonce